Vikend vtisi in pokalna tekma 2019/20

Nazaj

Vikend vtisi in pokalna tekma 2019/20

Fantje so se včeraj zbrali po naporni sobotni tekmi. Atmosfera je bila vidno pozitivna, po osvojenih prvih točkah proti Beltincem v soboto.

Ekipa je kompletna, razen poškodovanega Jureta Babnika. Počasi se vrača tudi Matic Predanič. Vsi ostali so zdravi in pripravljeni na pokalno tekmo v sredo. 

Za vtis s sobotne tekme smo se pogovarjali tudi s strelcem prvega gola, Lukatom Duvnjakom: Za našo spletno stran je povedal: Tekma je bila izredno naporna zaradi vročine. Ne spomnim se da bi mi kdaj v svoji karieri bilo tako vroče med tekmo. Še danes čutim rahlo utrujenost. Zadetka sem zelo vesel, upam da jih letos dosežem še mnogo več, čeprav igram na bolj bočnem položaju.

Nogometaši so danes opravili trening v dveh delih. Fantje ki so v soboto igrali, so imeli bolj regeneracijski trening, medtem ko so ostali trenirali "na polno". Trening je potekal v sproščenem vzdušju. Seveda pa je bil trening na vrhunskem nivoju in fantje so pristopili maksimalno resno. 

V sredo NK Brežice čaka pokalna tekma proti močnemu Triglavu iz Kranja v slovenskem pokalu. Naj vas spomnimo, da so si naše fantje lani v samem finišu sezona, zraven obstanka v 2. SNL, priigrali še naslov pokalnega prvaka MNZ Celje. V finalu so na domačem terenu zmagali NK Šampion. Za nagrado letos sledi nastop v slovenskem pokalu in priložnost za dokazovanje proti članom prvoligaške elite. 

Nekaj besed smo o prihajajoči tekmi spregovorili tudi s trenerjem: Tekma v sredo bo zelo naporna, ker bo že naša druga, v soboto pa igramo tretjo v sedmih dneh. Danes smo preizkusili nekaj taktičnih zamisli, kako se zoperstaviti močnemu Triglavu. V obrambi bomo morali delovati izredno kompaktno, in potrpežljivo čakati na svoje priložnosti. To sicer ne pomeni da nismo pripravljeni prevzeti pobudo, če se pokaže priložnost. Fantje bodo pripravljeni, in tekma bo definitivno atraktivna. 

Tekma bo v sredo, 14.08.2018, na štadionu v Brežicah ob 16:00 uri. Vabljeni v čim večjem številu. Vroče bo!!!

Vikend vtisi in pokalna tekma 2019/20
Vikend vtisi in pokalna tekma 2019/20
Vikend vtisi in pokalna tekma 2019/20

Kontakt

Nogometni klub Brežice 1919

Modri

Cert ID: 0042/00045

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Nogometni klub Brežice 1919
Matična številka: 4056809000