Trener Rok Zorko se je poslovil

Nazaj

Trener Rok Zorko se je poslovil

V soboto (20. 3. 2021) po tekmi z ND Bilje, se je z mesta članskega trenerja poslovil naš Rok Zorko. 

Več o dosežkih je zapisal že sam, in bolje sami težko dopolnimo - https://www.facebook.com/rok.zorko.3/posts/10159111908118187.

Dragi Rok, čas s tabo na čelu članov je bil magičen. V kljubu smo prepričani, da te čakajo v nadaljnjem nogometnem življenju še prekrasni uspehi. Hvaležni smo ti za vsak trenutek in za vsak atom energije, ki si jo prinesel v Brežice. Hvala ti za to pravljico in se vidimo ob in na nogometnih zelenicah.

Makro Felja (kapetan članske ekipe NK Brežice 1919 Terme Čatež):
"Jaz in ekipa smo trenerju Roku hvaležni za vse, kar je naredil za nas in NK Brežice. Skupaj smo imeli nepozabno polsezono, ki se bo za vedno zapisala v naša srca in v zgodovino kluba. Podelil nam je ogromno sodobnega nogometnega znanja, ki nam bo prišlo prav skozi celotno kariero. Njegova izjemna predanost nogometni igri se je odražala z dvigom profesionalizma v celotni ekipi, kar se je poznalo na igri in na rezultatih. Kljub temu, da Rok odhaja, je v naši igri pustil ogromen pečat, ki bo viden tudi v prihodnje.
Rok je odličen trener, ki dobro kombinira teorijo s prakso in nogometno igro z odnosi v slačilnici. Jaz in ekipa ti želimo srečno na tvoji poti. Hvala za vse!"

Na tekmi proti Šmartnem je člane vodil pomočnik trenerja Slaviša Dvorančič.

Uprava kluba pa bo zelo kmalu, predvidoma danes/jutri objavila novo trenersko ime.

Kontakt

Nogometni klub Brežice 1919

Modri

Cert ID: 0042/00045

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Nogometni klub Brežice 1919
Matična številka: 4056809000