Prva članska zmaga in možen ogled tekem!

Nazaj

Prva članska zmaga in možen ogled tekem!

Za nami je prvi tekmovalni vikend v tej sezoni, ko so se članom pridružili še kadeti in mladinci. Veselimo se, da so gledalci lahko spet prisotni. 

Pretekli teden se je sicer nekaj selekcij že udeležilo turnirjev, selekcija starejših dečkov pa je bila od petka do nedelje na pripravah. 
Naslednji vikend s tekmovanjem pričnejo še vse ostale selekcije. 

30. 8. 2020 se je odvil 4. krog 2. SNL in naša članska ekipa je bila deležna sreče ob prvi zmagi z 1 : 0 v igri proti ekipi iz Velenja.

Trener Rok Zorko veselo opisuje občutke: "Končno smo dosegli tisto, za kar smo delali dva mesca in kar smo si želeli na vsaki tekmo do sedaj. Prišla je pomembna prva zmaga in to v zelo pravem času. Vesel sem za fante, ki so kljub težavnem obdobju, ves čas verjeli v nas. Skupaj smo prišli do treh točk, ki bodo sigurno nov zalet, spodbuda in motivacija za nadaljnje delo ter tekme pred nami. Gremo v nov teden, ko nas čakata dve preizkušnji, v sredo pokal proti Dekanom in v soboto prvenstvo proti Triglavu. Ne razmišljam, da bo lahko, verjamem da bo lažje."

Odbor za nujne zadeve NZS je pretekli petek sprejel odločitev, da so pod posebnimi pogoji, ponovno dovoljeni gledalci na nogometnih tekmah pod okriljem NZS.


Novice smo se razveselili, zato vas vljudno vabimo k ogledu že naslednje tekme.
Pokalna tekma proti Dekanom bo potekala to sredo, na domačem stadionu ob 19.00. 
Velja omejitev gledalcev, ki šteje 150 oseb, prednost vstopa pa imajo osebe z letnimi kartami. Karte je mogoče kupiti v predprodaji preko info@nkbrezice.si ali na blagajni pred začetkom tekme.

 

Prav tako pa so bili čez vikend zmage deležni tudi naši mladinci in kadeti.

 

 Kadeti: NK Brežice Powerhouse : NK Mozirje 10 : 0

 

 Mladinci: NK Brežice 1919 : NK Dravinja 5 : 1

Trener Dražen Vegel pravi, da so zelo pomembno tekmo z ND Dravinja začeli odlično! 
"Že po 13 minutah igre smo vodili z zadetki Vizlarja, Keriča in Bajsa 3 : 0, do konca tekme so še zadeli Regovič in Vizler je dosegal končni rezultat 5:1.
V sami tekmi smo bili boljši v vseh elementih nogometne igre in bi rezultat lahko bil bistveno večji. Čeprav smo tekmo igrali brez dva zelo pomembna igralca (Radovanič, Ruedl), so ostali fantje pokazali, da smo zelo kakovostna ekipa in če bomo pridno trenirali še naprej, bomo dosegli zastavljene cilje."

 

Fantje bravo, le tako naprej. 

Kontakt

Nogometni klub Brežice 1919

Modri

Cert ID: 0042/00045

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Nogometni klub Brežice 1919
Matična številka: 4056809000