Poraz v Radomljah 2019/20

Gosti v Radomljah so se pokazali za pretrd oreh

Nazaj

Poraz v Radomljah 2019/20

Radomlje so proti Brežicam upravičilo vlogo favoritov, ter prišlo do prvega kompleta treh točk v novem prvenstvu. Dobrih dvesto gledalcev v prvem polčasu ni videlo zadetkov, naši fantje pa so zaradi zelo namočenega terena, zgrešili dve 100% priložnosti.

Najprej je Marko Ferič iskoristil napako obrambnega igralca, preigral nasprotnega vratarja pa potem žal zadel samo zunanji del okvirja gola.
Proti koncu prvega polčasa je do priložnosti prišel še David Božič, vendar se je žoga tik pred udacem ustavil v luži. Naši fantje so odigrali odličen prvi polčas.  

Zato pa so mlinarji imenitno vstopili v nadaljevanje in že v četrti minuti povedli, za vodstvo je zadel Anže Pišek. z skoraj dvajsteih metrov je neubranljivo streljal v sam zgornji got. Sledile so minute domačinov, pred večjim iskupičkom v naši mreži pa se lahko zahvalimo odličnemu Timu Kruljacu, ki je obranil nekaj čistih priložnosti.
Zadnjih 20 minut so NK Brežice spet vzpostavile ravnotežje v igri in z nekja osvežitvami poiskušali priti do izenačenja. 

Žal je tri točke za domačine pet minut pred iztekom rednega dela potrdil Gal Primc. Za Brežičane, ki so še drugič zapored gostovali je bil to še drugi zaporedni poraz.

Naslednji teden k nam prihajajo v goste Beltinci Klima Tratnjek. V soboto ste vabljeni v Brežice na prvo domačo tekmo v sezoni 2019/2020. 

Kalcer Radomlje · 2 : 0 Brežice Terme Čatež

Strelci:
Anže Pišek 1 : 0 49'
Gal Primc 2 : 0 85'


Sodniki: Vivod Dejan (glavni sodnik), Lahovič Marcel (1. pomoč), Perger Primož (2. pomoč)
Delegat: Tkalčič Silvester
Št. gledalcev: 200

Kontakt

Nogometni klub Brežice 1919

Modri

Cert ID: 0042/00045

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Nogometni klub Brežice 1919
Matična številka: 4056809000