Olimpija naprej šele po 11-metrovkah

Nazaj

Jesenski del 2. SNL

Včeraj smo na stadionu v Brežicah imeli pravi nogometni spektakel. Naši člani NK Brežice 1919 Terme Čatež so se odlično ob rob postavili mogočni ekipi NK Olimpija.

V osmini finala Pokala Slovenije so pokazali odlično igro in se dobro približali zmagi z rezultatom 3 : 1 sredi drugega polčasa. A Olimpija je pokazala svojo moč in proti koncu tekme izenačila rezultat na 3 : 3, po podaljšku, pa je dvoboj prinesel 11-metrovke. Na tej točki naši žal niso imeli sreče, da bi zatresli vratarjevo mrežo, so bili pa 2 x uspešni Ljubljančani in se veselili končne zmage.

Olimpija je nedolgo nazaj igrala remi z Mariborom in v nedeljo premagala državnega prvaka Celje. Torej Olimpija je v dobri formi in zato smo v klubu ponosni na to, kaj vse so naši igralci včeraj pokazali na igrišču.

Vsi na igrišču so se res izkazali, predvsem pa je blestel napadalec Ester Sokler, ki je dosegel kar 3 zadetke in zabeležil prvi "hat-trick" v svoji profesionalni karieri ter postal šele drugi nogometaš, ki je proti Olimpiji v Pokalu dosegel "hat-trick" (prvi je bil Miran Srebrnič v dresu Gorice julija leta 1996). Res bravo!

Kaj pravi trener Rok Zorko? "Zopet smo odigrali dobro tekmo. Čestitke fantom za vse kar so prikazali proti tako veliki ekipi kot je Olimpija. Vsi smo verjeli, da lahko igramo našo igro tudi proti tako kvalitetni ekipi in to smo v 120-ih minutah tudi dokazali. Vsi fantje, ki so dobili priložnost so pokazali veliko dobrega in to je ogromna vzpodbuda za naprej. Na koncu nam je malo zmanjkalo, ampak verjamem, da se bomo te tekme še velikokrat spomnili in obujali te lepe občutke ter spomine zavedno ohranili."

Kontakt

Nogometni klub Brežice 1919

Modri

Cert ID: 0042/00045

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Nogometni klub Brežice 1919
Matična številka: 4056809000