Nov članski trener NK Brežice 1919

Nazaj

Nov članski trener NK Brežice 1919

Prejšnji teden sta se sporazumno razšla trener Željko Mitrakovič in NK Brežice 1919. G. Mitrakoviču se v imenu kluba želimo zahvaliti za ves vložen trud in mu zaželeti vse dobro na nadaljnji športni in osebni poti. 

V NK Brežice 1919 smo sodelovanje že dogovorili z novim trenerjem. Z današnjim dnem vodenje članske ekipe prevzema Iztok Kapušin. Iztok je v svoji karieri uspešno vodil številne klube. Med njimi tudi dva prvoligaša, NK Celje in NK Hrvatski Dragovoljac iz Hrvaške. 

Za klubsko stran je odgovoril na nekaj vprašanj.

Iztok pozdravljen! Kakšne so tvoje misli ob začetku?

NK Brežice 1919 je moj matični klub. Tukaj sem pred mnogimi leti naredil prve nogometne korake. Zato me za ta klub vežejo posebna čustva in spomini. Ko sem prejel klic z uprave kluba, niti v trenutku nisem podvomil v to, da ne bi sprejel izziva. 

Kaj misliš o ekipi, ki si jo prevzel?

Moštvo je zelo mlado, vendar sem opazil veliko povezanost znotraj slačilnice in željo po napredku. To me navdaja z optimizmom. Saj samo želja po delu in vsakodnevnem napredku je edina prava pot do bolj uspešnih rezultatov. 

Kaj je po tvojem mišljenju treba storiti, da bo ekipa pričela beležiti bolj pozitivne rezultate?

V prvi vrsti želim postaviti določena pravila, saj je red in disciplina osnova za kvalitetno delo. Če želimo na igrišču izgledati organizirano, je potrebno skozi proces dela udejanjiti začrtano idejo v igri. Proces dela bo torej usmerjen v izboljšanje kvalitete igre. Posledica kvalitetnega dela pa se bo pokazala v boljših rezultatih v bližnji prihodnosti. 

Kakšni so tvoji kratkoročni in dolgoročni z člansko ekipo?

Trenutno se nahajamo na dnu lestvice 2. SNL in kratkoročni cilj je sigurno oddaljiti se od mest na dnu lestvice. Naša ekipa je zagotovo najmlajša v ligi, zato v dolgoročnem smislu predstavlja veliko perspektivo za klub. Torej bo moj dolgoročni cilj, ob razvoju mladih igralcev, dosegati dobre rezultate, ki bodo zagotavljali igranje med klub 2.SNL tudi v prihodnje. 

Imaš še kakšno sporočilo za naše bralce in navijače NK Brežice 1919?

Fantje potrebujejo vzpodbudo, zato bi si želel, da jih vsi podpremo na poti njihovega razvoja. Mi vsi skupaj pa zagotavljamo, da bomo na igrišču pustili srce in dušo na vsaki tekmi in s tem opravičili dres in grb, ki ga zastopamo. 

 

Vsi v klubu želim Iztoku veliko sreče in pozitivnih rezultatov!

Kontakt

Nogometni klub Brežice 1919

Modri

Cert ID: 0042/00045

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Nogometni klub Brežice 1919
Matična številka: 4056809000