Neverjetni niz zmag se nadaljuje! 2020/21

Nazaj

Neverjetni niz zmag se nadaljuje! 2020/21

September je res zelo uspešen mesec za naš klub. Zmage pa so se spet veselili fantje naše članske, kadetske in mladinske ekipe. Zelo dobre rezultate in pa lepo igro dosegajo tudi mlajše ekipe.

Ekipa fantov NK Brežice 1919 Terme Čatež, se je ponovno izkazala v soboto, ko je v Lendavi, obeležila zmago z rezultatom 2 : 1, ko so igrali proti NK Nafta Lendava.
Bravo Predanič in Sokler za dosežena zadetka.

Andraž Lipec, ki šteje komaj 18 let in je s svojim talentom velika pridobitev ekipe, o dogajanju pravi: »V tekmo proti Nk Nafti smo odšli zelo sproščeno in pozitivno, saj smo vedeli, da nimamo kaj izgubiti, ker je bil za nami zelo lep niz zmag, seveda pa nam je vsem bilo v interesu, da ga nadaljujemo. S fanti smo med tekmo dihali eden za drugega in se borili, kar pa nas je pripeljalo do želenega rezultata. Sem zelo ponosen in vesel, da sem lahko del te zgodbe, ki še zdaleč ni končana.«
Andražu je pred kratkim potekla pogodba v NK Olimpija in se je nato odločil za prestop k nam v Brežice, na pobudo Roka Zorko, ki je v preteklosti že bil njegov trener v NK Krško. Andražu so bili predstavljeni cilji za Nk Brežice takoj všeč, zato se je z veseljem odzval povabilu k igranju. Dodaja še: »V ekipi je vzdušje zelo dobro, igralci se med seboj res zelo dobro razumemo, saj nas je velika večina iz okoliških krajev, kar pa mi je zelo všeč, da klub dela z mladimi domačimi fanti, ki predvsem rabimo izkušnje.«

Vabljeni pa že na naslednjo tekmo! V soboto, 26. 9. 2020 se bodo naši člani pomerili že v 9. krogu 2. SNL, tokrat proti ekipi NK Primorje eMundia. Vabljeni ob 19.00 na naš stadion v Brežicah na ogled tekme.


Glede na nove ukrepe pa nikar ne pozabite, da je uporaba mask obvezna!

Kadeti NK Brežice 1919 Powerhouse so se v 4. krogu pomerili z NK Dravinja.

5 : 0

Mladinci NK Brežice 1919 pa so v 4. krogu premagali NK Žalec in si trenutno delijo prvo mesto na lestvici.

9 : 0

Deli vsebino s prijatelji

Kontakt

Nogometni klub Brežice 1919

Modri

Cert ID: 0042/00045

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Nogometni klub Brežice 1919
Matična številka: 4056809000