Predstavitev

 

V NK BREŽICE razvijamo sistem, ki mladim ponuja dobre pogoje za njihov nadaljnji nogometni in tudi osebnostni razvoj. Poudarek je na odličnosti, profesionalnosti, kolegialnosti in vrhunskosti na vseh ravneh.

Odločitev za NK BREŽICE pa je odločitev za klub z 100 letno tradicijo, ki je skozi ves ta čas sooblikoval šport v Brežicah in širše. Klub je skozi čas doživljal vzpone in padce, vendar lahko v tem trenutku ugotovimo, da tekmuje in deluje na svoji najvišji ravni v vsej svoji zgodovini. Zato je igranje za NK Brežice čast in ponos.

Nogomet v NK BREŽICE ni le igra, je način prehoda od otroka do odraslega.

 

Vpis

 

V sezoni 2018/2019 v program 'PETELINČKI' sprejemamo otroke, ki so praviloma rojeni v letu 2014 oz. starejši (5 - 8 let, ali izjemoma do 10 let). Osnovni cilj programa 'PETELINČKI' je razvijanju motoričnih sposobnosti otrok in privajanju na zakonitosti obnašanja in igranja v kolektivu.

Najmlajšo in prvo tekmovalno selekcijo so trenutno vključeni otroci rojeni v letu 2011, ki bodo v novi sezoni vključeni v selekcijo U8.

Pričetek vadbe je predviden po začetku šolskega leta, v mesecu oktobru. Ker želimo vadbo pravočasno tudi terminsko opredeliti, želimo prijave za novo sezono zaključiti do zapolnitev mest, praviloma najkasneje do konca septembra. Priključitev je možna načeloma tudi med sezono. Vadba bo potekala 2-5 krat tedensko, odvisno od starosti.

 

Stroški

 

Predno se odločite vključiti v NK BREŽICE, morate biti seznanjeni tudi s stroški. Letna članarina znaša 20 evrov in se plača enkrat letno. Mesečna vadnina znaša 28 evrov za selekcijo U8, za vse ostale selekcije pa 35€.

Strošek je tudi klubska oprema. Višina je odvisna od količine naročene opreme, saj pri nekaterih starostih nekaterih artiklov, kot so bunda, trenirke za tekme ... otroci ne potrebujejo.

 

Trenerska ekipa NK Brežice

 

U-8 Luka Vukosavljevič Robi Drugovič
U-9 Marjan Galič  Anja Simič
U-10 Roko Jelinčič  Tomo Vukosavljevič 
U-11 Matej Šekoranja  Domen Majcen
U-12 Roko Jelinčič Tomo Vukosavljevič
U-13 Tomo Vukosavljevič Roko Jelinčič
U-15 Dražen Vegelj  
U-17 Iztok Zofič, Rok Zorko  
U-19 Rok Zorko  
Dekleta Ramiza Seferovič Tanja Lekič

 

 

Trener vratarjev: Benjamin Levak
Vodja za kondicijsko pripravo igralcev: Marko Felja


Dokumenti

 

Pomembne dokumete nogometne šole si lahko ogledate in prenesete v seznamu spodaj.


 

Deli vsebino s prijatelji

POKLIČITE NAS

031 649 194

 

PIŠITE NAM

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

SOCIALNA OMREŽJA

 

      

© 2021 nkbrezice.si. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani 5ka