Brežice, 20. 02. 2020, v soboto se je končal prestopni rok, ki ga lahko ocenimo kot uspešnega za NK Brežice 1919 Terme Čatež.

S kluba so odšli Marko Perković, Jan Ašič, Vinko Brumen, Jaka Hervol, Luka Filip, Gerald Diyoke Chibueze, Niko Adamič, Ivan Modrič, Marko Ferič, Lazer Lekaj in Medin Ahmeti.

Marko Perkovič si je z odličnimi igrami v jesenskem delu prislužil vpoklic v Olimpijo. Jaka Hervol in Jan Ašič pa sta bila posojena v NK Posavje, kjer bosta v 4. ligi nastopala za ekipo Poka in nabiral potrebne izkušnje med člansko konkurenco.                                                                                       

 

Nekaj prihodov je bilo že predstavljeno na naši Facebookovi strani, nekaj jih še bo.

Klub se je dogovoril za sodelovanje z Žigom Pesjakom. Žiga je k k nam prišel iz Avstrije. 

Iz NK Olimpije se je domov vrnil tudi Benjamin Pirc, ki bo pomagal mladincem in članom.

S strani NK Olimpije se je Luki Duvnjaku pridružilo še 5 igralcev. Vratar Jure Ribič, obrambni igralci Jurij Španja, Stefan Kričković, Ben Gasser in vezist Adam Jakupovič. Vsi so prišli kot posojeni igralci do 01. 07. 2020.

 

Status Petra Dodiga se je spremenil v klubu. Pri nas je bil do zdaj kot posojeni igralec, od začetka februarja pa je prestopil iz NK Sloboda Tuzla v NK Brežice 1919.

 

Kot posojen igralec je iz NK Celje prišel tudi mladi Gaber Vizler, da bi pomagal mladinski ekipi. Mladenič se je zelo izkazal na dveh prijateljskih tekmah pri članih in mogoče lahko upa na kakšen nastop tudi v članski konkurenci.

 

Vsi so se pridružili jesenskem delu ekipe: Tim Kruljac, Tin Martić, Marko Felja, Primož Vidmar, Robert Drugovič, David Božič, Matija Soldo, Matic Predanič, Filip Soldo in Agon Pajaziti že 13. 01. 2020, ko je ekipa pričela s pripravami za nadaljevanje sezone 2019/2020 v 2. SNL.

 

20. krog,  sobota 07. 03. 2020, potujejo najprej v goste h NK Koper. Tekma bo ob 15ih, šepeta se celo o organiziranem avtobusnem prevozu za domače navijače. 

Naslednje, 21. krog, pa bo prvo domače, kjer vodstvo kluba računa na otvoritev stadiona in prvo nočno tekmo pod čisto svežo razsvetljavo. Za zdaj je tekma z NK Drava dogovorjena v petek, 13. 03. 2020 ob 19ih. Močna podpora s tribun bo več kot dobrodošla. 

 

Lep športni pozdrav

 

 

Deli vsebino s prijatelji

POKLIČITE NAS

031 649 194

 

PIŠITE NAM

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

SOCIALNA OMREŽJA

 

      

© 2021 nkbrezice.si. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani 5ka