V nedeljo, 9.1.2022 se bo začelo naše člansko moštvo pripravljati na spomladanski del sezone 2021/22. V načrtu je kar nekaj pripravljalnih tekem ter zgoščen urnik priprav, vse v smislu obstanka med drugoligaško druščino. Doslej so iz kluba odšli trije igralci. Sebastian Lesjak je odšel v ekipo Primorja, Wekew Maapeh in Marko Mitrović pa sta še na preizkušnjah. Edini novinec pa je 25-letni Tomislav Hanžek, ki bo okrepil obrambo. 

 

Prvi dve pripravljalni tekmi bosta na sporedu že v prihodnjem tednu. Nasprotnika pa iz Romunije in Madžarske, ki se mudita v naših koncih na pripravah. 

 

  • V ponedeljek, 10.1. ob 10:00 na igrišču z umetno travo v Brežicah se bodo naši fantje pomerili s klubom ACS Foresta Suceava. Gre za tretjeligaša iz severovzhoda Romunije. Igrajo v rumeno-zeleni kombinaciji dresov. Imajo nakaj igralcev iz Afrike in sosednje Moldavije. 

 

  • Dva dni kasneje, v sredo 12.1. ob 15:00 na igrišču z naravno travo v Termah Čatež jim bodo nasproti stali madžarski prvoligaš Mol Fehervar FC. Prej so igrali pod imenom Videoton. Imajo igralce kar iz 16 držav, večina je reprezentantov. Njihov trener je nekdanji madžarski reprezentant Imre Szabics, ki šteje 40 let. Kot igralec je bil napadalec, ki se je za žogo podil v dresih klubov kot so Sturm Graz, 1.FC Köln  VfB Stuttgart...
Deli vsebino s prijatelji

POKLIČITE NAS

031 649 194

 

PIŠITE NAM

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

SOCIALNA OMREŽJA

 

      

© 2022 nkbrezice.si. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani 5ka