Konec jesenskega dela 2. SNL in odhod športnega direktorja 

Prejšnji teden smo pri članih zaključili tekmovalni del za leto 2021. Jesen se ni iztekla po pričakovanjih in po optimističnem zagonu po koncu sezone 2020/2021. 

 

NK Brežice 1919 smo prekinili sodelovanje z športnim direktorjem Kristjanom Markovičem. G. Markovič je glede na rezultatsko situacijo, ki je v članski ekipi bistveno slabša od pričakovane, ponudil svoj odstop. Upravni odbor je njegov odstop sprejel. G. Markoviču se močno zahvaljujemo za sodelovanje v preteklem letu. G. Markovič bo še vedno ostal blizu kluba in pomagal po svojih najboljših močeh. 

 

Člani NK Brežice 1919 zasedajo po 18ih kolih 2. SNL zadnje mesto na lestvici. Do mesta za obstanek smo oddaljeni 5 točk. V jesenskem delu smo žal dosegli samo 12 točk, kar je bistveno prenizko število za mirno pomlad. V spomladanskem delu nas zato čaka zelo naporno delo, da zagotovimo obstanek med drugoligaši. V samo 12ih kolih bomo morali krepko zavihati rokave na igrišču. Delo se je zato pričelo že prejšnji teden, takoj po zaključku sezone. Treningi se nadaljujejo še cel ta teden in na preizkus že prihajajo določeni nogometaši. Cilj je da do začetka priprav sestavimo vsaj 95% ekipe. 

 

Torej v zimskem prestopnem roku bo definitivno prišlo do nekaj odhodov in pa prihodov. V klubu pa smo pripravljeni in maksimalno usmerjeni v sestavo ekipe, ki bo v spomladanskem delu na tribunah zagotovila več zadovoljstva in nas obdržala v 2. SNL!

Deli vsebino s prijatelji

POKLIČITE NAS

031 649 194

 

PIŠITE NAM

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

SOCIALNA OMREŽJA

 

      

© 2022 nkbrezice.si. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani 5ka