V soboto (20. 3. 2021) po tekmi z ND Bilje, se je z mesta članskega trenerja poslovil naš Rok Zorko. 

 

Več o dosežkih je zapisal že sam, in bolje sami težko dopolnimo - https://www.facebook.com/rok.zorko.3/posts/10159111908118187.


Dragi Rok, čas s tabo na čelu članov je bil magičen. V kljubu smo prepričani, da te čakajo v nadaljnjem nogometnem življenju še prekrasni uspehi. Hvaležni smo ti za vsak trenutek in za vsak atom energije, ki si jo prinesel v Brežice. Hvala ti za to pravljico in se vidimo ob in na nogometnih zelenicah.

 

Makro Felja (kapetan članske ekipe NK Brežice 1919 Terme Čatež):
"Jaz in ekipa smo trenerju Roku hvaležni za vse, kar je naredil za nas in NK Brežice. Skupaj smo imeli nepozabno polsezono, ki se bo za vedno zapisala v naša srca in v zgodovino kluba. Podelil nam je ogromno sodobnega nogometnega znanja, ki nam bo prišlo prav skozi celotno kariero. Njegova izjemna predanost nogometni igri se je odražala z dvigom profesionalizma v celotni ekipi, kar se je poznalo na igri in na rezultatih. Kljub temu, da Rok odhaja, je v naši igri pustil ogromen pečat, ki bo viden tudi v prihodnje.
Rok je odličen trener, ki dobro kombinira teorijo s prakso in nogometno igro z odnosi v slačilnici. Jaz in ekipa ti želimo srečno na tvoji poti. Hvala za vse!"

 

Na tekmi proti Šmartnem je člane vodil pomočnik trenerja Slaviša Dvorančič.

 

Uprava kluba pa bo zelo kmalu, predvidoma danes/jutri objavila novo trenersko ime.

 

 

 

 

Foto: Adrijan Kulčar

Deli vsebino s prijatelji

POKLIČITE NAS

031 649 194

 

PIŠITE NAM

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

SOCIALNA OMREŽJA

 

      

© 2022 nkbrezice.si. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani 5ka