Ester Sokler je naš nogometaš članske ekipe, star 21 let, ki prihaja iz Brestanice in se odlično znajde na nogometnem igrišču. V tej sezoni je dal že 2 gola in 3 asistence ter kaže velik potencial za uspeh ekipe.

V sredo, pretekli teden, so naši člani dosegli zgodovinski uspeh v tekmovanju pokala Slovenije, v soboto pa so letos premagali že drugega lanskega prvoligaša. Zmagovale tudi selekcije U15, U17, U19.

Za nami je prvi tekmovalni vikend v tej sezoni, ko so se članom pridružili še kadeti in mladinci. Veselimo se, da so gledalci lahko spet prisotni. 

V mesecu septembru vabimo nove mlade, nadobudne nogometaše, da se nam pridružijo v najstarejšem nogometnem klubu v Posavju.

Zaradi danes izdanih smernic s strani Nogometne Zveze Slovenije, do nadaljnjega ne bomo imeli gledalcev na članskih tekmah.

Predstavljamo vam našo trenersko piramido za jesen 2020. Spodaj pa še navajamo katere ekipe smo prijavili v ligaško tekmovanje. 

V ponedeljek so svoje pridobljene nogometne sposobnosti dali na ogled naši najmlajši ljubitelji nogometa.

S takojšnjim nakupom letne karte ali članstva NK Brežice 1919, nam omogočite lažje premagovanje trenutnih izzivov. 

Peter Gramc o prerazporeditvi položajev na klubu, o viziji razvoja kluba, o članski ekipi, o sodelovanju z NK Posavje Krško in še kaj... 

POKLIČITE NAS

030 219 000

 

PIŠITE NAM

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

SOCIALNA OMREŽJA

 

      

© 2020 nkbrezice.si. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani 5ka