Govorili smo z našim članskim igralcem, ki ga poznamo že nekaj časa in je v tem obdobju res izredno napredoval. Postal je tehnično zelo dober igralec, ki si ga lahko predstavljamo, da igra za prvo ligo.

Včeraj smo na stadionu v Brežicah imeli pravi nogometni spektakel. Naši člani NK Brežice 1919 Terme Čatež so se odlično ob rob postavili mogočni ekipi NK Olimpija.

Na žalost sporočamo, da na težko pričakovani tekmi v sredo, ko naši člani NK Brežice 1919 Terme Čatež, igrajo na domačem stadionu proti NK Olimpija, gledalcev ne bo.

Približuje se pokalna tekma naših članov NK Brežice 1919 Terme Čatež, ko bomo na Stadionu Brežice gostili NK Olimpijo.

Že 7. zaporedna zmaga članov v 2. SNL, uspešni tudi kadeti, mladinci, starejši dečki.

September je res zelo uspešen mesec za naš klub. Zmage pa so se spet veselili fantje naše članske, kadetske in mladinske ekipe. Zelo dobre rezultate in pa lepo igro dosegajo tudi mlajše ekipe.

Ester Sokler je naš nogometaš članske ekipe, star 21 let, ki prihaja iz Brestanice in se odlično znajde na nogometnem igrišču. V tej sezoni je dal že 2 gola in 3 asistence ter kaže velik potencial za uspeh ekipe.

V sredo, pretekli teden, so naši člani dosegli zgodovinski uspeh v tekmovanju pokala Slovenije, v soboto pa so letos premagali že drugega lanskega prvoligaša. Zmagovale tudi selekcije U15, U17, U19.

Za nami je prvi tekmovalni vikend v tej sezoni, ko so se članom pridružili še kadeti in mladinci. Veselimo se, da so gledalci lahko spet prisotni. 

POKLIČITE NAS

030 219 000

 

PIŠITE NAM

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

SOCIALNA OMREŽJA

 

      

© 2020 nkbrezice.si. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani 5ka